Saga

Det var en gång en fräknig Tove. På fredagens morgon vaknade hon upp utvilad i en rak säng, ja den var faktiskt sne innan, så då fick tösen ligga i en nedförsnacke och hennes lårfett skar in i ek-sängstommen från IKEA. När hon hoppat i sina Cheap Mondays som var smutsiga med blåbärsfläckar och neddreglade av dregelkungen Zune packade hon på sig hundbajspåsar och levergodis i sin skinnpaj och äntrade morgonsolen i sina nya solglasögon.
Sen gick de två förbi ICA och en av dem blev fastbunden utanför och den andra gick in och köpte en latte och en chanel-bulle för 15 riksdaler - inte illa pinkat! Apropå pinka gick de vidare och Zune pinkade på varje träd och lyktstople. Viktigt, man kan ju missa en lixx!
Kaffen drack den mindre håriga utav dem upp på en bänk och chanelbullen slank ner lika snabbt som den var god. Sen galloperade hesten och Tovan iväg till fotbollsplanen där de kastade boll i snöre till varandra. Ny OS-gren nästa?! Dock blev Tove diskvalicerad för hon råkade kasta upp bollen i en björk och NEJ det är INTE KUL, INTE KUUL för Zune blev en ledsen hest.
Vad tror ni Tove gör sen då? Hon börjar kasta pinnar för att försöka få ner bolljäveln vilket resulterar att Zune blir galen och jagar alla pinnar. Ja, han t.o.m flyger in i staketet för att jaga pinnen som landar på andra sidan fotbollsplanen.
Besvikna traskade de hem bland gruset. Utan boll. Tove fick en idé och en glödlampa tändes ovanför hennes blonda kalufs. Varför inte ta med sig sågen imorn och såga ner björkhelvetet?
När Tove och Zune kom hem la sig de i soffan, Zune snarkandes på Toves o så rena jeans och Tove med macen i knät. Smattrandes på tangenterna smides planerna inför kvällen. Det var dags för alla Tjöteborgs flickor att dansa sig svettiga på Saga Bar. Men hemma i soffan låg Tove och hade lite ångest för hon inte hade någon alkoholhaltig dryck samt inget att ha på sig och man kan för i alsin dar inte gå naken på kalas!
Så då slog Tove en signal på sin fåniga telefon och bestämde träff med Johanna vid Grönsakstorget. Så där ska hon sen inhandla något käckt att ha på sig och sen handla nåt hon kan lägga i en lila liten påse.
Innan kalaset drar igång ska Tove ha en mysig kväll med Marcus och keka reker och havskrefter. Mums filibabba säger Tove och slickar sig i munnen.
Snipp snapp snut så är denna saga slut för nu ska Tove inte vara feg och sätta en bröd-deg.
Skepp o'hoj ha så skoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0