Hej då Borås, hej Göteborg!

Lilla Borås var ingen stad för mig och pga omständigheter som jag inte kan nämna i bloggen flyttar jag nu härifrån. Mina tankar och känslor om detta?

Först blev jag ledsen såklart men nu känns det rätt skönt för jag har inte trivts så speciellt bra i den här staden, kanske därför jag spenderat mestadels av tiden den senaste månaden i Tjöteborg. Planen från början har alltid varit att flytta till goa götet och nu, lite tidigare än vad jag förväntade, blir drömmen sann. No more Knalleland, no more värdelösa busstidtabeller och NO MORE NETTO! Kommer sakna Johanna och Alex - fast Alex ska ju fly Borås hon med så det är väl tur de - annars hade det blivit sjukt ensam här.

Fiskarna får bo kvar hos Zofie, men jag får väl komma och hälsa på de 4 lite då och då om jag är wilkommen.
Nu håller jag på att packa mitt pick och pack och eftersom det sker en förändring i mitt lilla liv sker det ännu en till - fast här på bloggen. Eftersom jag stått för 90 % av inläggen väljer jag att fortsätta med den själv helt och hållet så för er som mer tycker om det Zofie skriver får tjata på henne att skaffa en egen blogg - simple as that!

Nu har jag inte tid med bloggeriet!
Back to packing.

Simma lugnt!


Klad hest.

Så, då var det lill-lördag - härliga tider! Sitter med Johanna och Adele, dricker rödtjut och pratar sex. Inte sån dålig onsdagkväll vill jag lova. När jag kom hem till Johanna insåg jag att jag inte ätit någon middag - great success. Så hon langar fram wasaknäcket Havre. Havre+vin+sex-talk= klad hest. Nu har jag i alla fall lite i magen och hoppas att jag inte rultar hem. Dog inte med mig leget, oh förlåt menar passet eftersom jag vet att Johanna är en partysugen jevel och jag har inte råd att gå ut ikväll.

Imorn ska jag åka till Varberg för första gången och ska bli fint att se hav igen.



F M beautiful.

Ha det gött - haaaj!

Tjenare mannen!

Så var det suntag igen. Solen skiner inte och det är skönt. Inte för den sakens skull att jag förtärde alkohol och ligger bakis i soffan utan för att jag är stört trött typ. Så då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag är en soffpotatis idag. Skönt det.
Det var sjukt kul i fredags. Kvällen började med skaldjursfrossa och eftersom Marcus inte är det största fanet av vin fick jag en hel flarra för mig själv - fina grejer det vill jag lova!
Vi gick till Red Lion där jag sa hej till Johan och Niclas, pussade Marcus hejdå och sen tog jag 9:an mot Hjällbo och tackade mig själv att jag tog med mig fritidskortet eftersom det var razzia - det låter mycket coolare att säga razzia än att säga kontroll.
Väl hos Julija hade vi det trevlans till hennes gulliga grannar stack in en lapp genom brevlådan drä det stod;
"Nu får det vara nog! Snart ringer vi jouren. / Arga grannar"
Inom 2 minuter tror jag alla var utanför lägenheten, men det hjälpte tyvärr inte för hyresvärden var inte en klad hest dagen efter.
Det var mitt tredje besök på Sagas i fredags och det var den roligaste gången av de tre. Mycket skönt folk, bra drag på dansgolvet och goda shots. Hehehehe. Sen fick man en komplimang också; "Jag är hetero men du är stört snygg, ska vi ligga?!" Det är ju alltid trevligt att få såna komplimanger.
Haha. I lördags träffade jag Johanna och vi var ute i solen med Zune hela dagen, jag åt äcklig sushi på centralen och säger bara en sak don't gooo theeeere osv osv osv.
Nu ligger jag här i soffan och väntar på att Marcus ska komma hem från sin grabbweekend i Mollösund. Jag äter mig fet på nachoschips och guaca och funderar när jag ska börja jobba för beach 2011..hm..
så jäävla fräsch..not.

Saga

Det var en gång en fräknig Tove. På fredagens morgon vaknade hon upp utvilad i en rak säng, ja den var faktiskt sne innan, så då fick tösen ligga i en nedförsnacke och hennes lårfett skar in i ek-sängstommen från IKEA. När hon hoppat i sina Cheap Mondays som var smutsiga med blåbärsfläckar och neddreglade av dregelkungen Zune packade hon på sig hundbajspåsar och levergodis i sin skinnpaj och äntrade morgonsolen i sina nya solglasögon.
Sen gick de två förbi ICA och en av dem blev fastbunden utanför och den andra gick in och köpte en latte och en chanel-bulle för 15 riksdaler - inte illa pinkat! Apropå pinka gick de vidare och Zune pinkade på varje träd och lyktstople. Viktigt, man kan ju missa en lixx!
Kaffen drack den mindre håriga utav dem upp på en bänk och chanelbullen slank ner lika snabbt som den var god. Sen galloperade hesten och Tovan iväg till fotbollsplanen där de kastade boll i snöre till varandra. Ny OS-gren nästa?! Dock blev Tove diskvalicerad för hon råkade kasta upp bollen i en björk och NEJ det är INTE KUL, INTE KUUL för Zune blev en ledsen hest.
Vad tror ni Tove gör sen då? Hon börjar kasta pinnar för att försöka få ner bolljäveln vilket resulterar att Zune blir galen och jagar alla pinnar. Ja, han t.o.m flyger in i staketet för att jaga pinnen som landar på andra sidan fotbollsplanen.
Besvikna traskade de hem bland gruset. Utan boll. Tove fick en idé och en glödlampa tändes ovanför hennes blonda kalufs. Varför inte ta med sig sågen imorn och såga ner björkhelvetet?
När Tove och Zune kom hem la sig de i soffan, Zune snarkandes på Toves o så rena jeans och Tove med macen i knät. Smattrandes på tangenterna smides planerna inför kvällen. Det var dags för alla Tjöteborgs flickor att dansa sig svettiga på Saga Bar. Men hemma i soffan låg Tove och hade lite ångest för hon inte hade någon alkoholhaltig dryck samt inget att ha på sig och man kan för i alsin dar inte gå naken på kalas!
Så då slog Tove en signal på sin fåniga telefon och bestämde träff med Johanna vid Grönsakstorget. Så där ska hon sen inhandla något käckt att ha på sig och sen handla nåt hon kan lägga i en lila liten påse.
Innan kalaset drar igång ska Tove ha en mysig kväll med Marcus och keka reker och havskrefter. Mums filibabba säger Tove och slickar sig i munnen.
Snipp snapp snut så är denna saga slut för nu ska Tove inte vara feg och sätta en bröd-deg.
Skepp o'hoj ha så skoj!

Ljusglimt i det mörka.

Redan på Roslagsbanan började tårarna rinna och de fortsatte rinna under hela dagen. Begravningen var väldigt fin, men tung. Men en liten tjej som var där gjorde dagen lite lättare, för alla tror jag. Mitt kusinbarn Maya, som åkt ända från Los Angeles fick alla att le en dag som denna. Hennes tindrande vackra ögon gjorde så mitt hjärta smälte.



Nu ligger jag hemma. Helt matt och tom. Mina tankar går till mina fyra underbara och starka kusiner och det var fint att se dem igen. Mamma lagar middag till mig och sen kör hon mig till Arlanda Express. Väl på Landvetter blir jag hämtad och i Majorna ska jag krypa upp i Marcus famn och mysa med Zune.

Fridens liljor.

Tove

Tomhet.

Det är inte strömmen av tårar jag är rädd för när jag kommer sitta där på träbänken i kyrkan. Inte mötet med mina kusiner i sorg. Rädslan som rör sig i min kropp är inför mötet med min farmor. En person som varken funnits där eller varit en förebild för mig under min uppväxt. Kommer inte ihåg. Kommer inte ihåg när jag träffade henne senast. 10 år sen? 15 år sen? Jag måste hålla lugnet. Hålla det där lugnet. Men ilskan är så stor. Hade behövt henne där. Som stöd. Hon har ingen aning. Inte den blekaste aning om all skit och trauman jag fått gå igenom. Min kusin sa igår att hon är jättesnäll och att hon bryr sig. Men om hon är det skulle hon ta hand om alla sina barnbarn och inte utesluta tre. Andas. Andas. Andas.

Chai och tatuering.

Snart ska jag bege mig till stan för en chai med Soph och Alex samt ett besök på en tatueringsstudio där jag BARA följer med som smakråd. Jag lovar! Hehehe..
På tal om tatueringar håller jag på att skissa en Harry P-tattoo till Benjamin och jag är något stressad eftersom han tydligen vill ha den på onsdag och la problema är jag styr min kosa mot stockholm imorn #Nej nej inte alls stressaD.
Senare idag åker jag till Majorna för att pyssla om Marcus som har migrän. När karlar är sjuka är det alltid roligt att vara i deras närvaro för dom tycker så synd om sig själva.
Ja just det, om min sambo lever? Ja det gör hon! Hon började sin utbildning idag förresten! Ska försöka få den lilla tösabiten att blogga senare idag.
Puss och klem

The winning pics!


Winning!

Igårkväll var en finfin kväll. Det kändes som en riktig sommarkväll. Balkonghäng med öl, strårom, pipa, cigg, toner av Håkan och goa människor. Livskvalité om inte så säg! Marcus, Johan, Fredrik, Lotta, Zune och ja satt ute tills klockan var 21.30 typ och värmde oss med ljus och värmefiltar från OBH nordica. Winning!
Sen tog jag vagnen mot hooden där Julija hade fest och kvällen avslutades på Gretas. Dock var det för mycket white trash och för osköna människor där för min smak så jag lämnade Tom och Elin och åkte till Majorna.
Paparazzi som jag är togs massa kort men kameran lämnade jag kvar hos Pys så när jag väl hämtat den får ni ta del av denna fina mars-som-kändes-som-sommar-afton. Säger bara ett ord:
WINNING!
/ tove

Eru bitter? Skaffa twitter!

Tjenare mannen!
Igår blev jag cool och skaffade twitter. Igen. Kände att det var ocoolt ett tag där MEN ändrade mig eftersom Majornas skönaste och tjötigaste karlar numera twittrar och det vill man ju för guds skull inte missa. Så, om ni vill vara lika hippa som oss - skaffa en blokk eller en twitter. Helst båda. Målet är att få lika många följare som Sheen. Typ.
Imorse gick vi, eller jag, upp 08 och gjorde scones till M & N. Det gick hem big time och efter frosseriet och Zunes dreglande släpade vi ut våra arslen till Slottsskogen där vi hälsade på pingviner. Sen blev det ett jävla sicksackande mellan lattemorsor med värstingvagnar och käriingar med bjäbbiga hundar.
Efter vår powerwalk NAT åt vi kebab ute på gården och det satt fint som snus osv osv. Nu är vi grabbiga och kollar fussball. Zune är en trött hest och ligger och spinner typ. Sövande? En smula. Ska ta mig en liten siesta latero för
ikväll blir det kalas med flatorna och Tom i Hjällbo. Varm & Kall och ölen ligger på kylningen och peppen är brutal!
Hörs i dimman!
/ Tove 

www.erefredag.se

Hallå eller!

Hur mår ni alla vänner och kottar som jag känner?! www.erefredag.se
Det är fredag idag, tjoflöjt! Men vad hände med våren? Jag är lika besviken som efter mitt senaste tandläkarbesök. "Då får vi boka n ny tid så vi kan laga ditt lilla hål, det kommer gå på ungefär 1000 kronor." Oj så skoj.
Apropå skoj så var jag, Tom och Johanna ute på XoY igår. Det blev spontanutgång men var inte lika roligt minutrarna innan vi skulle ut. Legget? Vars fan är legget och varför ligger inte legget i min plånbok? Den är rolig, men så är den inte det ;PpppPpppP

Så det var bara att visa lite hud och blinka åt vakterna, som för övrigt brukar vara riktiga bitterfittor. Men charmör som jag är gick det kalasfint! Lika fint som att Ica-Paul Tilly stod och hängde på balkongen eller gräddhyllan som jag kallar det. I hörnet vid baren bland skumpaflaskor och shots stod även delar av Elfsborgs fotbollslag och andra kostymnissar så Johanna tyckte absolut vi skulle ställa oss och dansa 1 m ifrån dem. Å vad händer? Jo, den äldste i herrskapet bjuder upp till dans och börjar bugga med mig. En syn ni kommer ångra att ni gick miste om fosho.
Sen stod det huxflux 50 shots på bardisken och det var en grotesk men himmelsk syn. Allt från fernet, jäger, zambuca och fireball. Den sistnämnda kan vara den godaste shotsen ever. Smakar som kanel. Jag gillar't! Tack Gina Tricots ägares son om du läser detta! Det var alltså han som stod för kalaset hehehe....

Tänkte ge en petit update från mitt liv här på bästkusten.
Håller på och söka massa jobb för tillfället och än så länge har jag inte fått något svar. När jag inte hänger ut och ser cool ut på kära Arbetsförmedlingen, så är jag mest i Tjöteborg. Största orsakerna är väl för det första att jag har så otroligt fina vänner där och sen för att M bor där. Det är idag 1 månad sen vi träffades första gången, men det känns som evigheter sen! Veckan som gått har jag mest varit med M och med Zune, som är världens finaste och störstaste(!) valp. Han är en cane corso men tror att han är en liten knähund. Speciellt när man ligger i sängen. kan även tilläggas att den hesten gillar att ligga på en. Hej mosad på morgonen av en +40 kilos-vuvve men det är bara mysigt!

Nu har jag gjort mig fredagsfin. Sitter här i skjorta och fluga. Det ni! I helgen ska jag vara i Majorna och i Hjällbo där det vankas fest med flator och Tom hos Julija. Fint som snus!

Hejpåre!

Hej hej blokeen.

Nu ska jag och M snart ut i vårsolen och äta glass. Har vart sugen på glass i flera dagar nu men har inte
fått min bootey ända ur vagnen. Efter jag förmodligen fått någon sorts av mat-orgasm-upplevelse ska vi
till Classic Tattoo här i Majorna då M ska pryda sin överarm med ett gipsyhead. På tal om tatueringar har jag byggt ut min sleeve lite sådär hejsan hoppsan tjosan svejsan kompis det går bra nu!
Jag blev väldigt nöjd och tackar min käre tatuerare OCH aikare Mig Fat Joe för mästerverket!
Hörni! Våren är ju här igen och hur jeffla dunderbart är inte det?! Åh fint väder gör mig så förbaskat lycklig.
Nu ska jag sätta på mig vårjackan och conversen men fick tyvärr inte behålla kepsen på!
Gött mos!
Over n' out suckers!

Kärlekens tunga och solens strålar.

"..låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig..." telefonen med Eldkvarns låt som ringsignal ringer ihärdigt. Vibrationerna gör så att hela det svarta Ikea-bordet skakar. Slänger telefonen i soffan. Vill inte. Orkar inte. Inte nu. Inte än på ett tag. Gör för ont. För mycket som snurrar, alldeles för mycket. Att säkert få höra den personens hårda ord som gör allt än jobbigare, gör att jag struntar i att svara. Den ringer igen. Ett klick senare ligger jag i soffan och borrar in huvudet i den svarta sammetskudden. Vill försvinna. För ett litet tag bara. Melissa Horns toner gör att allt känns lite lättare, även om texten är sorglig. Men hennes röst träffar rakt in i hjärtat mitt. Försiktigt och ömt. Likt en sån där fin beröring som jag längtar efter.


Känns som min kropp skriker efter närhet, efter bekräftelse genom ord, komplimanger som gör att ens självkänsla för en gångs skull skjuts till höjden. Den där längtan efter att få somna och vakna upp bredvid någon som får ens själ att belysa, ens ögon att glittra och ens hjärta att le, ja – den längtan är stor.


Är inte kär i kärleken, inte som jag var förut. Vill bara hitta den där själsfränden som jag skulle göra allt för. Någon att ge nybakade scones till frukost på sängen till, någon att pussa ömt i nacken när morgonen gryr, någon att skratta så man kiknar till Solsidan med, någon att trösta och att få bli tröstad av. Vart är du Någon? Oh Någon, where art thou? Tycker väldigt mycket om en person just nu, men allt är så nytt och har gått fort så tar en dag i taget.


Trodde jag hade hittat Någon för några år sen. Ögonen, jo de glittrade. Hjärtat, jo det log. Men sen inträffade det. Det där du inte önskar hända någon av din vän som har ett förhållande. Och bang boom likt ett knytnävslag i magen händer det en själv. Svek och otrohet. Graviditet som plötsligt fick avslutas i 12:e veckan på grund av den andres krav och en önskad förlovning som gick i stupet.


Efter mitt hjärta blev krossat totalt är jag inte längre kär i kärleken och kan inte falla för vem som helst. They call it trust issues. Big time. Har inte bara att göra med ett svin till ex utan även en traumatisk händelse jag blev utsatt för. Så. Enkelt. Är. Det.


Vet nu att man inte kan lita på vem som helst och att man inte alla gånger ska ge någon man älskar en andra OCH en tredje chans för det gör alldeles alldeles för ont när den sviker en igen. Punkt slut.


Men även om mitt hjärta inte är fullt av kärlek till en annan person, till någon Någon just nu, är det fullt av glädje. Våren är här. Solstrålarna gassar in genom persiennerna och inger på något sätt hopp.

Vädret och frisk luft gör mig barnsligt tokigt lycklig och jag vet hur det är att inte få ta del av det. Innan jag hamnade där såg man det som en självklarhet. Men när jag blev instängd mot min vilja försvann den helt plötsligt. Paniken. Inte kunna öppna ett fönster.  Inte ens få röka den där cigaretten, ja den där cigaretten som höll en lugn, utomhus. Nej, instängd i ett rökrum på två kvadratmeter var det som gällde.

Aldrig aldrig aldrig mer. Jag ska aldrig mer dit.

Så fina människor, ta vara på det vackra vädret och den friska luften. Ta med en vän. Promenera. Brygg en kanna kaffe och häll den i en fin termos, ta med en filt och sätt er någonstans.   

Uppskatta det lilla i livet och lev för dagen, för du vet aldrig när det kan ta slut.

Tove


ICE ICE BABY!

Idag har vi vart på ishotellet och det var hur fint och häftigt som helst.
Jag passade in fint bland alla fotograferandes japaner - paparazzi som jag är.
Ännu mer värt blev besöket när vi fick se ett brudpar som fotograferade sig utanför
kapellet där jag och Tove låtsats-gifte oss. Tove Olovsson, tager du denna Tove Olovsson?
Nu sitter vi här med matkoma med Louise och Emma. Dom gjorde jättegod sushi som var mäktigt god.
Men allt finns det mer plats i lilla magen för nu blir det päppelpaj med fluffig vaniljsås!
IT'S SO FLUFFYYYYYYY!

Mot Kiruna!

Sitter på Arlanda nu och väntar på att kliva på flygmaskinen mot Kiruna! Första gången jag åker dit och ska bli roligt, spännande och mysigt! Ska hälsa på Tove O som ja träffade i januari. Hon ringde precis och sa att vi ska åka skoter idag! Hur awesome är inte det?! Tove och jag skämtade om att vi skulle gifta oss och ta hennes namn. Sen skulle vi döpa våra kids till Ove och Love. Tove, Tove, Ove och Love Olovsson - snacka om normal kärnfamilj - elleeeeeeer? Gotta love it!

RSS 2.0