Håkan Håkan Håkan

Solen skiner över Stockholm och solens hettande strålar gör att folk har övergett vinterjackan och strosar runt barbent. Mår fantastiskt fint. Harf haft en fin dag med min finaste vän Lisa. Vi åt lunch i trädgården, köpte glass och satt i en park och kollade på konstiga människor och coola kids åkandes på sina skateboards. Sen strosade vi runt i himmelriket a.k.a Matton. Där sa mamma att jag fick plocka på mig en korg med sånt jag behövde inför mina arbetsprover och hon är världens bästaste människa. Sen kom hon och mötte upp oss, betalade och gav mig ett påskägg. Så fick både Posca-pennor och påskägg. Härliga tider.

Nu ska jag möta upp min syster, Cissi, Fredrik och Gustav och sen ska vi åka spårvagnen mot Cirkus och se min Gud. Var ett tag sen jag såg honom och det bara sprätter i hela kroppen. Min karl sa kommenterade på fejjan förut att Stockholm blir aldrig hans stad och ja, det stämmer. Men jag ska njuta var eviga minut och jag vet att ni är avundsjuka - stockholmare som götelaborgare.

fred ut.

Tjofaderittan lambo!

Här kommer lite bilder från min lillasysters studentskiva som ägde rum i tisdags! Det var TV-tema och jag var en av mina förebilder när det kommer till yrke, lilla katten von d.
Cissi var soffpotatis och hetast på dansgolvet i hennes lånade crocs!
Mamma gick in i rollen som fjärrkontroll.
Laura och Frida som Judit och Judit. Snabbt, stabilt och jätte-jättebra!
och slutligen alla Disney-prinsessor!

Tillbaka i Götelaborg

Har haft en riktig fin helg på Resö och är tillbaka i Majorna. Försöker jag hitta peppen för utgång. Får se om det blir Red Lion, Sticky eller Gretas ikväll. Ingen alkohol blir det ikväll och o så skönt det kommer bli imorn när jag vaknar upp!
Fred ut!

Hum hum hum.

Sitter och flundrar på vad jag ska söka in till i höst, för plugga - det vill jag! Lutar mest åt Göteborgs konstskola KV men då måste jag verkligen ta det seriöst och börja med arbetsproverna nu. Man ska lämna in högst 8 stora vita ark med arbetsprover och har inte liite panik för det. Ska jag våga eller inte våga satsa?
Nu ska jag göra tomatsoppe.
Kyss.

Mot min fristad

Igår somnade jag på en blöt kudde, tårarna kunde liksom inte sluta falla längs mina kinder. Mådde dåligt hela dagen igår och kände mig som ett känsligt hormonmonster. Såg North Country och grät. Pratade med mamma och grät ännu mera. Ville att hon skulle stryka min panna, torka mina kinder och säga att allt kommer lösa sig.
Känner att jag behöver komma iväg några dagar. Bara vara. Vakna till måsarnas skri och känna doften av havet, ta långa promenader längs stranden och njuta av tystnaden. Njuta av att vara på landet innan norrmännen och alla campare invaderar. Behöver det. Rensa tankarna. Få ny energi.
Får se om Marcus vill följa med eller inte, tror Zune skulle älska att springa runt och jaga frisbee på tomten eller galoppera i vattenbrynet på stranden. Annars åker jag till Resö själv med mina pennor och tavlor. Gå till Tempo och sitta och snacka skit på stentrappen med butiksägaren Johan, gå ner till hamnen och hälsa på fiskargubbarna och knäppa massa bilder på vackerheten som finns på Resö. Hoppas också på att kunna få träffa älskade Johanna och ta en promenad med Noel.
Snart. Är. Jag. Där.

Guten morgen!

Vad ska man göra idag? Jag mår fortfarande illa typ och det regnar - great success. Borde åka till Borås och ta alla mina sista saker men 100-bussen är den sista jag vill sitta på när det känns som jag ska spy.

Hanna sällskapade mig igår när jag var hundvakt och det var fint med sällskap eftersom ja inte blev lite sugen att dra ut när fem stiliga karlar satt här innan och drack några öl. Hundvakten blev jag kallad dessutom. Tack för den.

Nu väger jag bergis 2 kg mer igår efter Hanna och mitt svull. Men man måste få ha svullster-evenings ibland. Typ. Vi groffade oss feta och Scarlett Johansson sällskapade oss, hon var barnvakt. Inte åt oss då, även om man kanske tänker att minderåriga behöver det. Men Hanna hade ju mig, så om filmen Nanny Diaries skulle bli leskig kunde hon hålla mig i handen. Det gjorde hon inte, däremot krävde hon nackmassage och klaga att jag tog i för lite. Det är tacken man får, bortskämda Kungsbacka-bor säger jag bara.

Imorse när jag kom hem efter en hundpromenad möttes jag av tonerna till Dirty Dancing och jag dog lite. Men sen byttes den helt plötsligt från She's like the wind till pedofilen R. Kelly till dödsmetall. Om jag ligger kvar i sängen nu? Hell NO. Soffan är minst lika skön, typ.
Nu blir det frulle!
Hejdå, goodbye and auf widersen!


Exotisk afton

Tjenare mannen!
Sitter här och var tvungen att ta en testosteron-paus, i rummet bredvid sitter 5 shunnar med alkoholhaltiga drycker. Denna afton började med mexikanskt tema - svenssonbuffé eller Anders Svenssons favoriträtt - tacos!
Nu sitter jag här lite lullig efter fanta exotic med rysk vodka som Peppe hade med sig - WINNING!

RSS 2.0