Filmkväll.

Nu blir det denna film, som är nominerad till 12(!) Oscars och sen dunkar jag på med Solsidan!
Mjau.
/ Tove

Härliga örsprång!

Det verkar inte bli Borås på tisdag. Vägrar sitta på en buss i 6 h med den värken jag har nu. Aj aj aj. 
Var hos en läkare imorse och fick kortison-neeesspraj mot örsprånget som jag inte bara har i ett öra, utan två. Kalaskul avslut på helgen!
Längtar till västkusten. Vill åka till mitt landställe på världens vackraste ö Resö. Så här fint är det där:

Trött hest.

Herre min skapare vad trött jag är. Bakis är jag också. Kalas!
Vaknade upp skedandes med Pärlan i min brors lilla soffa och sen åkte vi två till Hornstull för att äta på vår thai där en otroligt dryg brud jobbar. Men gott är det!

Efter det köpte jag en jeeeettefin röd vårjacka på Monki och massa dundersköna och snygga trosor på Björn Borg. Gotta love em! Efter det mötte jag upp Sara och vi satt på Café String i några timmar och sen gick jag till vitnameserna och fixade mina naglar. Unnade mig lite pedd(o)ikyr idag också. Lyxlördag.

Nu är jag hur trött som helst och borde få lite skönhetssömn. Om jag hoppar i ett varmt bad nu kommer jag garanterat somna och vakna och vara ett frusset russin. Helst inte. Blir sängen och Spotify istället. Sen tänker jag massa på en person just nu.

Mjau på er.

/ Tovan

Diamonds are forever.

Nu är jag blond igen! Direkt efter mina cirka 5 h i frisörstolen gick jag och Pärlan och spontantatuerade oss! Blond dumhet? Hell no för det blev hur fint som helst. Pärlan tatuerade in ordet "live" på insidan av långfingret och det blev hur fint som helst. Tänkte summera denna vecka lite kort. Var rätt busy så därav bloggtorkan, flåt.

- Har gråtit själv på bio. Såg Svinalängorna och den var fantastiskt fin.
- Har passat mina fina barnvaktsbarn Lily och Svea några dagar. Ronja Rövardotter går på repeat hemma hos dom och hur fin är inte den på en skala? Vill också hoppa över helvetesgapet och skrika vårskrik så högt att rumpnissarna skulle freaka ut totalt. "Vaffö dådå? Vaffö gööör hon på dette vise?"
- Haft afterwork med Pärlan, Tove, Malin, David, Simon och några till. Vi var på Ohlssons skor och shottade x antal shots som smakade hallonsaft och ägde dansgolvet bland palmer och discorök. Tove ägde i DJ-båset och när dem stängde drog vi vidare till Spyan där en läskig man köpte hur mycket alkohol till oss och hotade oss så vi inte skulle gå ifrå honom. Men vi smet ut brandtrappan för att han inte skulle haunta oss down!
- Vart på Ikea och köpt ännu mera fina saker.

PÅ TISDAG GÅR SISTA FLYTTLASSET! Sen flyttar jag in hos Zofie på Nolhagagatan 2.


Pärlan goes Las Vegas!

En hejdundrandes kväll med fina pinglor! 270 bilder togs men här var ett litet foto-regn.
/ Tove

Sjukstuga i Stockholm

Är fortfarande kvar i Stockholm. Jag och min syster ligger sjuka hemma hos pappa och det suger. Vill vara i Borås och montera alla möbler, installera mina nya teknikprylar. Köpt en fotoskrivare och en trådlös högtalare för datorn och min fån. Iofs är det ju inte så många sladdar och trådar att installera. Har precis kollat på P3 Guld och det var awesome.

Vill till Borås och träffa H. Så länge i min väntan gör jag lite kollage med andra snygga tjejer.


...


du gör som du vill , ja det vet jag.

I onsdags kom Tove , med alla sina kläder.
Vi käkade på harrys och drog hem till alex.

Torsdag , var helt trött i skolan och efter det så drog vi till Ikea ,
Tove kirrade ny säng , vi köpte matbord rumsavdelare tavla vardaagsrumsbord matta skrivbord.
Så nu är vi på gåååååååång :D
Sedan drog vi till Harrys och hängde med alex , sedan drog jag & tove till Klubb Pank och dansade.

Fredag , visade min lägenhet för en tjej och hon ville ha den. Skönt det !
Jag & Tove drog till knalleland och köpte fiskskål ( Vi ska ha två fiskar ! ) Duschdraperi och kakelklistermärken.
Skruvade ihop vardagsrumsbordet .. drog till sofia , dansade runt till favoritlåtarna och hade djuuuuupt snack.

LÖRDAG , Tove drog till sthlm för pearl fyller år. snart är hon här igen med alla hennes grejjer , min twinnie ♥
Jag är barnvakt åt robin & julia för mami & papi är på Rondo i gbg och kollar på Robert Gustavsson.

Söndag : Dååå flyttas alla mina grejer från min lägenhet till våran nya lägenhet.
Då inviger jag mitt/vårat nya hem ! :D

måndagtisdagonsdagtorsdagfredag.


Bertil, bank, Bee's & barnvakt.

Idag blev det många aktiviteter på B. Träffade min vuvve på första gången på jeeeettelänge. Fick en ordentlig pussattack när jag äntrade dörren och mitt hjärta smälte samtidigt som det gjorde ont.

Han var så förbaskat söt och massa minnen väcktes. Men pappret för ägarbytet skrevs till slut på och har bestämt mig för att köpa en ny hund i år. Tror det kommer bli en amstaff-tik och ska kolla på en kull nu på lördag, men inte i Stockholm utan i Götlaborg! Pepp pepp pepp!

Måste hitta ett jobb i Borås först bara så jag tjänar lite pengar. Apropå pengar var jag på banken och fick en ny doza och efteråt träffade jag min bästis Lisa i hennes superfina lägenhet vid Tekniska högskolan. Sen åkte jag och hämtade Svea och Lily och nu sitter vi och kollar på Nasses nya stol. Hade velat se Nemo men Lily tycker hajarna är för läskiga. Sötnos. Ikväll ska jag packa för imorn flyttar jag till min twinnie!




Hur fin är han inte på en skala?

Girls got balls , They’re just a little higher up that’s all.

Igår var jag hos läkaren , fick svara på massa frågor ' är du gravid , har du hörapparat , har du pacemacer , har du metallsplitter i ögat ' för jag ska få göra magnetröntgen. Jag hade hoppats på en burk med piller som kunde ta bort smärtan med ack ack , det verkar som om det får vänta.
ont i magen idag , som alltid. jag förstod igår på bussen från sjukhuset att jag får helt enkelt lära mig att leva med smärtan. vilket jag verkligen inte lärt mig ännu , backar back ut varje dag.
Idag är det lägenhetsbesiktning på lägenheten jag bor i nu , great.
besikta en lägenheten full med grejer , you gotta love it !

Imorgon kommer min twinnie , kombo och bästis tove :D
GOTTA LOVE IT ! Du är bäst doris.


.

Någon liten cell i min booteylicious kropp kommer alltid älska dig. Så är det bara.

Prylbög.



Jag älskar teknik och all dess ting. Idag fick jag en ny sak till samlingen, ett sprillans ljusbord från Matton. Löv it.
Ska snart sätta mig och skissa på min döskalletatuering som jag skulle gjort för 1 & 1/2 vecka sen men Thomas har en arbetsskada..Men kom på att jag vill skissa min egna sugar skull så får han hjälpa mig med färgerna sen.

Till min tekniksamling önskar jag mig en iPad, stativ till mina kameror samt en blixxxt.

Over n' out prylbögen Tove  

Suck.

Jag vill bara kunna sova. Behöver den där sömnen. Behöver den jättemycket för att orka tackla det jag går igenom just nu. Men min familj, Lisa, Pärlan, Zofie, Hanna och Hedvig stöttar mig. Alla på olika sätt, men de människorna ger mig kämparglöd och energi. Det här året skulle ju vara det bra året. Började spendera året med en som betydde oerhört mycket och nu rycktes vi ifrån varandra men jag måste gå vidare för att inte sjunka under ytan. Trodde inte året skulle fortsätta utan den personen i mitt liv men nu är det så och det är dags att blicka framåt. Jag ska flytta, få ett eget eget, alldeles eget rum. I fantasin har jag alltid velat ha en ateljé där jag sitter och skapar målningar, redigerar foton och tapetserar min alldeles egna vägg med mina skapelser. Låta det som är min terapi pryda väggen och låta mig påminnas om att livet är skört men å så värt att leva. Det destruktiva ska jag nu lägga bakom mig och istället ta vara på den glöden mina nära ger mig.

Nedräkning.

Nu är det inte långt kvar!
På onsdag morgon går jag upp före tuppen och tar morgontåget mot Borås.
Första flyttlasset är det om går och eftersom jag åker själv första gången blir det innehållet i min garderob som får flytta först! En av de bästa sakerna är att jag och Zofie kommer kunna dela garderob så vi får dubbelt så mycket kläder att välja bland.

Nu är det snart dags för Solsidan som jag gått och längta efterom bara den.

Fred ut.

Dum av dig

Igår gjorde jag något väldigt väldigt dumt. Typ bara sådant man ser på TV och tror aldrig skulle hända någon i ens närhet, men så hände det mig. Fick åka ambulans akut in till St Görans där jag fick dropp, ekg-sladdar fästa över halva kroppen och nålar stuckna lite varstans. 
Men nu är jag hemma. Fast med ett brustet hjärta.
Jag blir så dum av dig.

nu sker det.

Det plingade precis på dörren och när jag öppnade så stod det en tjej där ,
så räckte hon fram ett par nycklar och sa : " här är nycklarna till din nya lägenhet " .
nu har jag nycklarna till våran lägenhet ! :)
Så snart dra och titta lite på den , bara för tittandets skull haha.
Vårat nya hem min twinnie ♥ ♣ ♦


Tadaa.

Igår grät jag , som en idiot.
för mig är det ett tecken på att saker har gått alldeles för långt för mig själv.
jag gråter aldrig , max 2ggr per år.
så vart ska jag börja , vart ska jag börja reda ut knutarna först.
jag vill bara ha måndag nu , ska till min tarm&mag läkare.
den mesta smärtan ligger i magen , jag har så ont nu att jag bara vill slita ut dom för att slippa känna denna enorma smärta. Och på tal om inget , 45 är mitt mål. kollade vågen innan , den visade 55. suck tänkte jag.
Jag har ett gymkort jag aldrig använder , det är dags nu.



om 19 dagar är det inflyttning i lägenheten ,
jag låg & tänkte igår och det förstod att det inte är så farligt.
Det kommer bli awesome , rymligt och härligt ! :)
jag ska göra tavlor som ska hängas upp , framförallt en fett hoffmaestrotavla.
j a g l ä n g t a r. twinnie ♥



// zofie

Chained.

Har precis spenderat min torsdagsmorgon med att kolla klart på Despicable Me som ja började kolla på inatt och ja säger bara fy tusan vad söt den var. Har alltid älskat animerade filmer och den här borde ni se people. Totally adorable!
Idag ska Pärlan tatuera in en jättefin och jäääättestor tatuering på revbenen, pain pain pain. Så jag ska få henne på andra tankar och kommer förmodligen få min hand söndersqueezad. Sen ska jag träffa Michaela som jag lärde känna på sjukhuset och jag ska köpa ett fotografi som hon tagit. Den tavlan kommer betyda mycket för mig då det symboliserar en hel del av min sjukdom samt min vänskap med Michaela när vi båda gick igenom otroligt jobbiga saker. 
Efter jag träffat henne och Emilie, som jag delade rum med den sista veckan på St Görans ska jag vara barnvakt åt Svea och Lily. Funderar om vi ska till Pärlshopen. Hej småbarnsmorsa med Urban Jungle-tvillingvagn i Västermalmsgallerian!
Ha en fin dag.
Fred och Kärlek. 
/ Tove

ORKA..

...vara så förbaskat sexig? Jag dör typ. Ja menar. Skulle gärna ha henne naken i min säng var eviga minut sju dagar i veckan.
Fast just nu tar en annan person upp mina tankegångar.
Pirr pirr.

Due Date

Igår var vi på bio. Det var inte världens största salong så jag, Pärlan, Peter, Molly, Erik och deras två tjejkompisar tog upp en hel rad. Det satt två tjejer på raden framför oss men de flyttade några rader fram efter bara några spelminuter av filmen. Om det var för att jag hade tagit av mig skorna och stank fotsvett? Njae, då var det nog snarare för att hela vår rad skratta oss igenom filmen. Due Date var helt fantastisk! Se den om ni är på dåligt humör för man lämnar garanterat salongen med ett leende på läpparna! Efteråt gick jag och Piff å Puff till Dovas där vi shottade och drog lines från filmen. Sen önskade jag Riverside av deras Spotify-DJ. Unst unst! En underbar tisdag för att sammanfatta dagen. Thomas är sjuk idag så vi måste flytta på min tatueringstid. Ledsen hest. Men ska träffa Lisa idag! Längtat efter min bästis som bara den! Snälla Gud, gör så att snön slutar vräka ner. Jag vill ha vår. OKEJ?! Nu ska jag gå å väcka Piff för Puff kommer ändå bara somna om om jag väcker på honom. Annars kanske jag ska pröva att lägga mig på honom som en köttbulle och hoppa upp å ner. Jätteskööönt. Tro mig, jag vet för Peter har gjort exakt samma sak på mig. Tack o hej leverpastej!

BB

Idag blir det barnvakteri åt en Vasastans-familj jag jobbar hos. Barnen är 3 och 2 och heter Svea och Lily, världens sötaste små lintottar. Förra gången jag var barnvakt var vi på Junibacken och det var hur mysigt som helst. Fast Lily tyckte att "musen" (råttan) i sagotåget var lite läskig. När jag gick därifrån kände jag mig som en småbarnsmamma när jag plogade fram vagnen på Strandvägen. 
Sen blir det bio med Peter och Pärlan, vi ska se Due Date. Någon som har sett den?
Det är samma regissör som filmen Baksmällan och det är en av mina favoritfilmer.
Fred ut!

Tatuering incoming!

På onsdag mina vänner ska jag gadda mig hos världens bästa Thomas på Finest Tattoo. 
Gonna be awesome!
Min bästis Lisa ska hänga på som moral support! Hennes hand har ja squeezat x anatal ggr vid rätt många tatueringstillfällen 
En av tatueringarna jag ska göra på onsdag är ett litet ankare som jag vill ha på handen. 
 

FFF.

Fuck fuck fuck.
Dålig dag. Gick inge vidare hos min läkare, sen tappa jag min iphone men butiken där ja köpte min gröna keps ringde upp min syster som kunde ringa Pärlan så jag har den i mina ägor igen. Lucky me!
Men när ja kom hem spillde jag ut min Coke Zero i mammas beigea soffar. Skrek "fitta" och sprang för att hämta papper. Så imorn blir det kemtvätt och barnvakteri som står på schemat.
Fuck fuck fuck - vill att Zofie ska vara hit nu.
Älskar dig min tvilling.

Zofie i huvudstaden!

Äntligen kom Borås sötaste flata till storstaden. Det något snötäckta X2000 rullade in 17.07 i torsdags och på perrongen blev det kram- och pusskalas! Sen var jag tvungen att äta på donken för att minska min baksmälla. Var på götgatan och slirade runt på onsdagen. Drack öl med en väldigt söt chey och sen gick jag, Pärlan och co till Snaps där även grabbarna från Tumba var. Alltid när jag är på lyset får jag för mig att bjuda laget runt. X antal ggr...
      
Vi har inte bloggat under helgen för att vi har haft fullt upp med annat. Som det här till exempel:
Taggade för utgång på gay-Momma och gay-Paradise. 
Laddade för Bowling med Pärlan och Peter - våra Piff och Puff.
Sen piercade jag mig och Zofie klippte sig så nu blir vi tvillingkombosarna!
<3

"OJ, klippte jag dig i örat? Du blöder!"

Så kan det gå när man har kort hår och när en blond frisör tar fram rakapparaten. Klippte min sidecut kortare idag och det slutade att jag gick därifrån med ett grönt plåster på örat. Det nya svarta för 2011, I promise.

Idag äntrade jag Muggen igen, fast denna gång med fina Josefine. Vi drack kaffe och pratade om våra ex och allt annat mellan himmel och jord. jag blev kär i hennes Marc Jakobs-ring och vi båda smidde planer för döskalletatueringar. Sen mötte jag upp syster och åkte till Finest Tattoo och snackade med min tatuerare Thomas. Han är bra och trevlig han. Så han ska skissa och sen så ska han ringa upp mig och boka tid - PEPP PEPP.

En annan sak som är jeffligt peppande och nervöst är telefonsamtalet jag fick idag. Blev intervjuad och ska träffa lite folk på söndag. Så vi får se vad som händeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Nyfikna ni blev nu va?

Sen kommer Zofie IMORGON och ja e överlycklig!

Grädden på moset är att jag ska öla med en snygg QX-flata ikväll, ja dör lite typ när jag ser hennes bilder! GAH.


Later amigos!



pssst. just gotta love webcam-kvalitén på min pappas dator.

RING MOBIL RING!

Igår hade jag en heldag på stan med Pärlan. Vi drack te, bestämde datum för freakin' Barcelona, fyndade på H&M, bytte tunnelbana 14 000 gånger och på en av sträckorna var det en tjej som började skratta och jag tror hon skrattade med oss och inte åt oss, hoppas jag. Sen letade vi febrilt efter ett kondis som hade semlor. Igår lärde jag mig en ny sak om Pärlan - hon är absolut semmel-tokig (om det nu är ett ord).
"Förra året åt jag 23 semlor". GOTTA LOVE IT! 
Istället för semlor hamnade vi på donken och sen mötte vi upp min syster och köpte en systemkamera på Siba - ni vet där man har råd.
Sen efter det satte vi oss på ett café på Drottninggatan men icke fanns det semlor där. Istället blev det en Hälsotallrik och en Ceasarsallad för oss två. Ja menar, äter man donken till lunch måste man vara lite nyttig också. But why á la Borat ska nyttiga saker vara så dyrt?!
Roligast på donken igår var när Pärlan blev sur på skoj skull för att jag "bara" tog Lilla Menyn haha. Hon tyckte att jag också skulle ta ett svullmål. Men jag tog en glass istället - MÖMS á la Maria Montazami.
Idag ska jag träffa fina Josefine och sen väntar jag ivrigt på ett samtal. GAAAAAAAAAAAAH!
Blev uppringd igår angående en superrolig sak, missade såklart samtalet men när jag lyssnade av min röstbrevlåda blev jag chockad och glad heeest.
Nu väntar jag på det där samtalet och det pirrar i mageeeeeeeeeeeeen.
Fred ut!

Reseplanering och koffeinintag

Nu ska jag hoppa i kläderna och bege mig in till söders höjder där jag och älskade Pärlan ska sätta oss på Muggen och dricka x koppar kaffe och planera Barcelonaresan. Vi vet inte när eller hur länge vi ska vara borta men vi ska bara dit, så enkelt är det! Var där sommaren 09 själv och här kommer lite bilder från det, tagna med min überhäftiga mobilkamera på 3 mpx. Därav den sämre fotokvalitén. Kameranerden Tove is speakin.
Greg hade en likadan synth jag har intatuerad på sin tisha. Kolla va kul det var!
Luke (Skywalker) var resans eyecandy.

you gotta make it.

Sitter i min säng , helt död.
är så jävla förkyld och när jag hostar rubbas hela huvudet.
Mina tarmtabletter är slut & jag borde ringa och säga att jag måste få andra för dom har inte hjälpt.
men jag är zofie stenström , jag gör alltid grejer när det redan är försent.
Räkningar regnar över mig & jag borde vara i skolan idag , ångesten äter upp mig innefrån när jag inte går dit. men jag är så jävla förkyld att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta.
Kollade runt i lägenheten innan , så svårt att tro att jag ska lämna den snart.
Jag har såna minnen fast jag bara bott här i ett år ,
här har jag levt gråtit ätit sovit dansat bråkat haft sex rökt inomhus varit glad arg ledsen förväntansfull sjuk frisk berättat hemlisar och det har blivit min skyddsborg. det enda stället jag känt att jag är ensam på , bort från omvärlden. Och nu ska jag lämna det till någon annan som ska få uppleva minnen här. Och jag ska flytta till något större med doris , och jag är så lycklig men samtidigt så klyven. jag liksom hör hemma i min 25kvadratare men det är dags att kasta sig ut i det nya och spännande .. :)


Tove , jag älskar dig min kombo.
Det kommer bli bra och vi kommer uppleva så sjukt mycket kul ihop. ♥



Gotta love it --> http://www.youtube.com/watch?v=ssApayzilRM

Nighty night.

Nu blir det sängen men kommer garanterat inte sova än..sitter och flundrar på vilken film jag ska somna till denna natt..
Imorn ska jag hänga med syster och köpa en Nikon. Det blir ruwligt. Är sjukt sugen på ett nytt objektiv och ett stativ men tänkte vara lite duktig och spara. Blir ju IKEA för hela slanten när ja kommer tll B. Ska ju slå på stort och köpa en 160-säng (efterfest hos mig people!) så måste spara pengar. Hittat en jättefin sängstomme så det kmr bli great!
Imorn ska ja o Pärlan hänga så det blir roligt som alltid. Hon håller på att bli blond, tycker ni jag ska bli det igen? 
 
Ja just det, Zofie lever, men hon har lite bloggtorka tror jag allt.
Sussa sött finingar!

Det som göms i snö..

Nu ska jag och syster göra tacos. Inte ätit det sen dackefejden typ och jag älskar det. Sen är vi ashungriga också för vi har röjt bland alla mina saker som galningar. Slängt och sorterat kläder till 2nd hand. Så nu är jag stolt över mig själv! Jobbigast var att gå igenom den där blåa påsen. Den där IKEA-påsen. Den påsen jag velat fötränga men liksom inte kunnat. Det är som om den har legat där och bara väntat på mig.  
Efter aborten ville jag egentligen bara slänga den, men ja kunde bara inte. Det är inte det att jag är den där sork-tove som gillar att spara på saker, eller "container-tove" som mamma käckt kallade mig när jag var yngre. 
Men när jag tittade på alla pyttesmå bodys och små mössor och strumpor hade jag inte mage att låta dom ätas upp av den illaluktande sopbilen.
Så nu sitter jag här med massa babykläder.
Ska försöka lämna tillbaka vissa eller skänka andra. Fast vissa plagg är för speciella för att ge bort. Typ som den här lilla strumpan..
..kan..bara..inte.

Systermys.

Min systeryster Lisa är på väg hit och hon har bunkrat upp med godis så vi ska ligga i sängen och groffa och kolla film. Sen ska vi äta svennemiddag - tacos! Awesomeness. Om ni inte vet det redan så är min syster typ det vackraste som finns. Her eyes is to die for. 
Bertil och syster
Lisa och hennes bestis Frida

Galenpanna

Vet inte riktigt varför jag är uppe. Gick och la mig med filmen KOPPS som sällskap och uret var kanske runt 02. Inte så sent om man jämför med andra nattugglor. Men andra nattugglor går för sjutton inte upp klockan 07:13 som jag gjorde. Ja la mig i soffan och kollade på Nyhetsmorgons nyårskarameller och sen zappa jag, jag är zapparnas prinzezza typ och pang så var Pärlan på tv. I filmen Prinsessa. Den var fin och jag fällde en tår. Är en sjukt känslig jävel och gråter mestadels. Kan iaf inte somna om nu. 
Ligger och lyssnar på världens bästa Daniel Adams Ray. Han är så så fin och bra.
Hans jacka och bågar är sjukt heta och det är roligt att tapeten i bakgrunden också fanns på vårt landställe på Resö en gång i tiden. Men sen renoverade vi köket - intressepil incoming!
Idag ska jag rensa min garderob och lämna in kläder på 2nd hand. Tips tips.

Världens finaste pärla.

Tänk att heta Pärlan, bara det liksom?
Det fina namnet passar otroligt fint på min fina vän som jag lärde känna genom P. 
Hon är galet glad och hennes skratt och leende smittar av sig bara man är i hennes närhet. Hon är galet social och har som mig inga hämningar. Hon vet hur man kalasar och får ens huvudvärk att kännas mindre jobbig dagen efter för att hon får en att skratta som en galning istället. Ont i magen får man garanterat. 
Tack Pärlan för att du är du, för att du är som du är och för att du vågar vara den du är. Det finns få pärlor som du och de man hittar ska man vara rädd om - så kommer alltid finnas här för dig. Min tokiga bat med claw-fingrar.
Du må vara en nyfunnen vän men älskar dig redan tokfia. 
Du gör mig lycklig!
// Tove

Nyårsafton i Schöndal

Nu har man återgått från horisontellt läge och orkar sitta framför datorn vid skrivbordet. Hade ett av mina bästa nyår och dagen efter var minst lika rolig. Spenderade den med Pärlan och Peter och har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Kanonstart på det nya året! 
Hoppas ni hade ett finy nyår och att ni inte mådde alltför dåligt dagen efter. 
Själv gjorde vi pangkakor och kollade på film heela dagen. Sen skratta vi så vi grät 
och imorse kollade vi på Nils Karlsson pyssling. Har ni tänkt på hur gay den filmen är?!

RSS 2.0